Om oss

ALLT GENOM VÅR BYGGE


Vi behärskar alla former av byggarbeten

Välkommen till din byggfirma  Vi är ett mindre företag som kan genomföra alla slags byggarbeten, alltid med kvaliteten och kunden i fokus. Vi gör alla jobb, stora såväl som små, åt både privatpersoner och företag.men har hela Stockholm som arbetsområde och utför också uppdrag på andra orter enligt överenskommelse.

Vi bygger hus, renoverar kök och badrum, bygger uterum och altaner, byter fönster, lägger golv och tak och mycket mer. Vi har egna bilar och en komplett uppsättning verktyg och samarbetar med kompetenta hantverkare inom VVS, el och plattsättning. Hos oss arbetar konstruktörer och kvalitetsansvariga.

Vi innehar F-skattsedel, är ansvarsförsäkrade och våra hushållsnära uppdrag är avdragsgilla enligt ROT.

Letar du efter en kompetent byggfirma i Stockholm som kan renovera ditt hus? Hör av dig till oss, vi kan genomföra en renovering med gott resultat, snabbt och effektivt och med stor noggrannhet. Vi kan renovera ditt hus eller din lägenhet i sin helhet, eller så fräscha vi upp delar av kök eller badrum. Vi har medarbetare med alla nödvändiga kompetenser och certifikat – vi gör alltid vårt bästa oavsett om det är ett stort eller litet arbete.


 

UPPDRAG

 

Kommunikationsansva

 

Professionalism

 

Kvalitet

VISION SYN

 

Säkerhet

 

Kvalitet

 

gemenskap

SÄKERHETFÖRSÄKRING

KOSTNADPESPARINGAR OCH

HÖGKVALITATIVA MATERIAL

FRAM TID BYGG

 

 

 

 Vårt team är klart för att hjälpa dig att få dina drömmar 

VÅR ASSOCIERING

Designentreprenör

 

 

Elektrisk Entreprenör

Murverk Entreprenör

Snickare Entreprenör